TAXI AIRPORT LIMNOS

Κρατικός Αερολιμένας Λήμνου «Ήφαιστος»
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Λήμνου «Ήφαιστος» (κωδικοί: ΙΑΤΑ: LXS - ICAO: LGLM) βρίσκεται 22 χλμ. ανατολικά της Μύρινας, που είναι η πρωτεύουσα του νησιού Λήμνος.
  Email:  aggeliki991@gmail.com
Σαρρής  Στέφανος  &  Αγγελική

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TAΞΙ

 Οι συνεργάτες μας θα σας περιμένουν στο αεροδρόμιο με χαρά να σας παρέχουμε κάθε είδους  πληροφορίες, και είμαστε υποχρεωμένοι  να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας.
Ο στόλος μας αποτελείται από υπερσύγχρονα   και πολυτελή οχήματα
 MERCEDES& SKODA
, σε συνδυασμό με το άριστα καταρτιζόμενο προσωπικό, διασφαλίζουμε την ασφαλέστερη μετακίνηση των πελατών μας.
Σε περίπτωση καθυστερήσεων πτήσεων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.
Παρακολουθούμε όλες τις πτήσεις και θα σας περιμένουμε. Κάντε κράτηση και θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας με άνεση και στυλ.

Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, όπου κι αν βρίσκεστε! Απολαύστε ασφάλεια, συνέπεια, άνεση και διακριτικότητα σε κάθε σας μετακίνηση.



Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη μετακίνηση στις πιο οικονομικές τιμές.
Το αεροδρόμιο ανακαινίστηκε και απέκτησε τις νέες του εγκαταστάσεις τον Μάιο του 2001
Η επωνυμία «Ήφαιστος» δόθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού λόγω της σχέσης που είχε κατά την αρχαιότητα με τον θεό της φωτιάς Ήφαιστο. Σύμφωνα με την αρχαιοελληνική μυθολογία, όταν ο θεός Ήφαιστος εκσφενδονίστηκε από τον Όλυμπο έπεσε στη Λήμνο. Οι κάτοικοι του νησιού, οι αγριόφωνοι "Σίντιες", τον περιέθαλψαν και εκείνος τους δίδαξε την τέχνη της μεταλλουργίας, δημιουργώντας τα εργαστήρια του στο ηφαίστειο Μόσυχλον που υπήρχε στο νησί. Γι' αυτό η Λήμνος αναφέρεται συχνά ως "νησί του Ηφαίστου" από τους αρχαίους συγγραφείς.
Το Αεροδρόμιο της Λήμνου, με μήκος διαδρόμου 3.016 μέτρα, είναι από τα μεγαλύτερα της βαλκανικής χερσονήσου. Ο αεροσταθμός του προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, όπως καφετέρια, καταστήματα duty-free, γραφείο πληροφοριών, Αστυνομία, πάρκινγκ χωρητικότητας 300 θέσεων, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων ταξί, καθώς και γραφείο προβλέψεων του καιρού.
TAXI AIRPORT LIMNOS